نقاشی ساختمان متری چند؟ (سال 1403) + نحوه محاسبه متراژ ساختمان برای نقاشی

mNVDJR
ملک فوری سه شنبه 13 آذر 1403 ارسال نظر

نقاشی ساختمان متری چند؟ این پرتکرارترین سوالی است که افراد در زمان تصمیم‌گیری برای نقاشی ساختمان مطرح می‌کنند. تفاوت نسبتا زیاد بین دستمزدهای اعلام شده از سوی نقاشان مختلف هم معمولا به‌این دغدغه دامن می‌زند.

تبلیغات با قیمت مناسب

نقاشی ساختمان متری چند؟ این پرتکرارترین سوالی است که افراد در زمان تصمیم‌گیری برای نقاشی ساختمان مطرح می‌کنند. تفاوت نسبتا زیاد بین دستمزدهای اعلام شده از سوی نقاشان مختلف هم معمولا به‌این دغدغه دامن می‌زند. نرخ اتحادیه معمولا هر سال در اردیبهشت ماه اعلام می‌شود و تا سال آینده بدون تغییر باقی می‌ماند. این در حالی است که معمولا قیمت نقاشی ساختمان در طول سال به‌تناسب تورم چند بار افزایش می‌یابد. در این مطلب، ضمن بررسی نرخ‌های روز نقاشی ساختمان در پاییز 1403، نحوه محاسبه متراژ برای نقاشی را هم مرور می‌کنیم. 

نقاشی ساختمان متری چند؟ 

در پاسخ به این سوال که "نقاشی ساختمان متری چند؟"، باید به‌این نکته توجه داشته باشید که نرخ معمولا بر اساس دستمزد با مصالح و بدون مصالح اعلام می‌شود. در حالت اول، نقاش مسئولیت تهیه رنگ و سایر وسایل مورد نیاز برای اجرای کار را بر عهده می‌گیرد و در حالت دوم، تهیه این موارد بر عهده مشتری است. 

قیمت نقاشی ساختمان با مصالح در سال 1403

فهرست خدمات نقاشی ساختمان

هزینه انواع نقاشی ساختمان_jalali_year_ به ازای یک متر مربع

قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی 

90.000 تا 130.000 تومان

قیمت نقاشی منزل با رنگ پلاستیک

70.000 تا 110.000 تومان

قیمت نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

90.000 تا 130.000 تومان

هزینه نقاشی در حیاط و پارکینگ

150.000 تا 300.000 تومان

دستمزد رنگ آمیزی در و پنجره

45.000 تا 80.000 تومان

هزینه نقاشی نرده 

60.000 تا 50.000 تومان

قیمت نقاشی نما

70.000 تا 300.000 تومان

قیمت نقاشی مولتی کالر

80.000 تا 150.000 تومان

نحوه محاسبه متراژ ساختمان برای نقاشی 

یک روش ساده برای محاسبه متراژ ساختمان برای نقاشی وجود دارد. در این روش، مساحت زیربنا در 3 ضرب می‌شود. به‌این‌ترتیب متراژ کل برای رنگ‌آمیزی به‌دست می‌آید. سپس عدد به‌دست آمده در قیمت هر متر نقاشی ضرب می‌شود. به‌این‌‌ترتیب، هزینه تخمینی نقاشی کل ساختمان به‌دست می‌آید. 

هر چند این روش کمک می‌کند تا به تخمین اولیه از هزینه دست پیدا کنید؛ اما واقعیت از این قرار است که فاکتورهای متعددی ممکن است باعث اختلاف زیاد بین دستمزد نهایی با عدد محاسبه شده در این روش شوند. به‌عنوان مثال، 2 خانه 80 متری را در نظر بگیرید که یکی 1 خوابه و دیگری 2 خوابه است. بدیهی است که تعداد دیوارهای حائل در خانه دوم بیشتر است و در نتیجه هزینه نهایی نقاشی بالاتر می‌رود. بنابراین بهتر است که به‌کمک متر، ابعاد دقیق دیوارها، سقف و سایر قسمت‌هایی که نیاز به نقاشی دارند را اندازه بگیرید. 

قیمت نقاشی ساختمان

هزینه نقاشی دیوار و سقف تفاوت دارد؟

ممکن است این سوال برای شما هم پیش بیاید که قیمت نقاشی دیوار و سقف تفاوت دارد؟ در حالت کلی، قیمت نقاشی دیوار و سقف تا ارتفاع 3 متر یکسان است. در مواقعی که فاصله سقف از کف بیشتر است، معمولا استادکار نقاش دستمزد بیشتری برای رنگ آمیزی سقف دریافت می‌کند. 

دستمزد دریافتی حدود 20 تا 30 درصد افزایش پیدا می‌کند. به‌علاوه اینکه در مواردی نیاز به اجرای داربست برای نقاشی در ارتفاع است که باید هزینه جداگانه برای آن در نظر بگیرید.

نحوه محاسبه متراژ برای نقاشی

زیرسازی دیوار یا سقف برای نقاشی چقدر هزینه دارد؟ 

همان‌طور که بالاتر مشاهده کردید، زیرسازی روی هزینه نقاشی ساختمان تاثیرگذار است. در مواقعی که سطح زیر کار رنگ باشد، اجرای نقاشی خیلی راحت‌تر از سطح گچی است. به‌همین دلیل دستمزد تا حدود 20 درصد کمتر دریافت می‌شود. از طرفی دیگر، اگر سطح دیوار با کاغذ دیواری پوشانده شده باشد، باید برای کندن کاغذ و صاف کردن سطح دیوار، حدود 10 تا 25 هزار تومان به‌ازای هر متر مربع هزینه جداگانه در نظر بگیرید. 

هزینه ایاب و ذهاب بر عهده نقاش است یا صاحب‌کار؟ 

یکی از موضوعاتی که ممکن است موجب اختلاف نظر بین استادکار نقاش و مشتری شود، هزینه ایاب و ذهاب است. باید توجه داشته باشید که قانون مشخصی در این زمینه وجود ندارد و معمولا به‌صورت توافقی در این خصوص تصمیم‌گیری می‌شود. در عرف رایج، معمولا هزینه ایاب و ذهاب به‌صورت جداگانه دریافت نمی‌شود. بلکه استادکار روی هزینه‌ای که در ابتدای پروژه با مشتری توافق می‌کند، این موضوع را در نظر می‌گیرد. 

کلام پایانی؛ آیا محاسبه قیمت نقاشی به‌صورت متری درست است؟ 

آنچه باید در پاسخ به‌سوال "نقاشی ساختمان متری چند؟" بدانید را در این مطلب دیدیم. در پایان باید نیست به یک موضوع مهم اشاره کنیم. خیلی از استادکاران، محاسبه قیمت نقاشی به‌ازای هر متر مربع را روش دقیقی نمی‌دانند. ریزه‌کاری‌های زیادی در بازسازی خانه وجود دارند که هر یک از آن‌ها می‌توانند تاثیر زیادی روی افزایش یا کاهش قیمت نهایی قیمت کناف، نقاشی و ساخت و ساز بگذارند. ضمن اینکه نباید فراموش کنید، کیفیت کار افراد باتجربه و متخصص در مقایسه با نقاشان دیگری که به‌تازگی وارد این حرفه شده‌اند، تفاوت زیادی دارد. طبیعی است که دستمزد دریافتی آن‌ها هم یکسان نباشد. 

**** این متن در قالب یک رپورتاژ بوده  و ملک فوری آن را رد یا تایید نمی کند****

دیدگاه شما

Captcha

نظرات در مورد نقاشی ساختمان متری چند؟ (سال 1403) + نحوه محاسبه متراژ ساختمان برای نقاشی

برچسب ها : نقاشی ساختمان