با سلام خدمت شما همراهان گرامی شاید اصطلاح لاندری روم همون " laundry room " رو بارها شنیده باشین امروزه اگه به اکثر خونه های لوکس و لاکچری نگاه کنیم
با سلام خدمت شما همراهان گرامی شاید اصطلاح لاندری روم همون " laundry room " رو بارها شنیده باشین امروزه اگه به اکثر خونه های لوکس و لاکچری نگاه کنیم اتاقی رو به عنوان لاندری روم در نظر گرفتن معمولا لاندری روم ها رو به عنوان اتاقی اختصاص میدن که برای شستن، خشک کردن و اتو کردن لباس ها ازش استفاده میکنند شاید اگه نگاهی به زمان های قدیم بندازیم می تونیم اتاق های رختشورخانه ای که تو زیر زمین ها بود رو هم به عنوان لاندری روم ها در نظر بگیریم منتها طراح های خوش ذوق با ایده های جدید اتاق مدرن تر و با امکانات بیشتری رو برای لاندری روم ها در نظر گرفتن معمولا لاندری روم ها در مجاورت آشپزخانه در طبقه اصلی و یا در طبقات بالا و نزدیکی اتاق خواب ها قرار میگیره. اگه به آشپزخونه اکثر خونه ها نگاه کنیم ماشین لباسشویی داخل آشپزخونه قرار گرفته مطمئنا زیاد جالب نیست که لباس های کثیف رو موقع صرف غذا ببنیم و از اونجایی که صدای بعضی از لباسشویی ها یکم آزار دهندست این نیاز در خانه ها احساس شده که اتاقی رو به این کار اختصاص بدیم. با توجه به شستن چند مرحله ای لباس ها که شامل خشک کردن و اتوکشی میشه بعد از اجرای مرحله شستشو باید لباس ها رو به فضای دیگه ای برای اتوکشی ببرید ولی اگه یه فضای کوچیکی از منزل رو به لاندری اختصاص پیدا کنه قطعا تمام این مراحل رو میتونید داخل اتاق لاندری انجام بدید.
وسایل مورد نیاز لاندری روم ها:
اولین چیزی که با شنیدن اسم لاندری رو به ذهنمون میاد قطعا ماشین لباسشویی هستش و جز اولین وسایل مورد نیاز، سبد هایی برای جدا کردن لباس های آلوده و تمیز، میز اتو و اتو، رخت آویز، انواع شوینده ها داشتن شوینده های مختلف بستگی به شما داره اما هرچی کامل تر باشه بیشتر بهتون کمک میکنه موارد اختیاری هم هستند که بنابر بودجه ای که در اختیار دارید میتونید تهیه کنید مثل ماشین خشک کن برقی برای خشک کردن لباس ها، سینک روشویی و چرخ خیاطی و کمدهایی با شلف بندی های متعدد. یه نمونه از لاندری روم رو در تصویر زیر باهم ببینیم.
یه سوالی که همیشه ذهن ما رو درگیر میکنه ابعاد لاندری روم هاست در بخش زیر قرار راجع به ابعاد لاندری روم ها صحبت کنیم
ابعاد لاندری روم ها:
برای لاندری روم ها باید فضای نسبتا بزرگی رو در نظر بگیریم فضایی که بتونیم وسایل مورد نیازی که در بالا گفته شد و جز ملزومات لاندری روم ها هستش رو در این اتاق تعبیه کنیم با این حال اگر فضای کوچیکی دارید میتونید از میز اتوهای تاشو استفاده کنید که بعد از اتمام کار میز را جمع کرده و داخل اتاق بذارید یا برای قرار دادن شوینده ها از سبدهایی که تاشو هستن استفاده کنید. برای فضاهایی مثل دیوارها که خالی هستن آویزهای دیواری نصب کنین و بخشی از وسایل و لباس ها رو اونجا آویزون کنید. یکی از مسئله های مهم داخل لاندری روم ها رو میتونیم به روشنایی و نورپردازی اختصاص بدیم از اونجایی که برای خشک کردن لباس ها به فضای پرنوری احتیاج داریم و موقعیت قرار گیری این اتاق به گونه ای که دسترسی به نور مصنوعی برای ما دشوار بهتر که از لامپ ها پر نور بیشتری برای این اتاق ها استفاده کنیم بهتر برای روشن تر شدن بیشتر فضا سعی کنید از رنگ ها روشن استفاده کنید به طور کلی معمولا برای بزرگتر نشان دادن یک فضا نصب کردن یک آینه می تواند گزینه ای باشد. اگه فضای بزرگی برای ایجاد یه لاندری رو ندارین میتونین از فضاهای بلا استفاده مثلا زیرپله ها یا گوشه های قناس استفاده کنید یا حتی میتونین از بالکن برای ایجاد این فضا استفاده کنین. نکته ای که قابل توجه هستش و بهتره که بدونید شاید لاندری روم های هتل هارو دیده باشید یه فرقی که بین لاندری روم های هتل ها و خانه ها هستش اتاق لاندری های هتل ها تعدا زیادی ماشین لباسشویی و ...دارند در صورتی که لاندری روم ها در خانه ها تعداد کمتری از این وسایل رو دارند.
راه های نظافت لاندری روم ها:
- برای جلوگیری از آلودگی و بوی نامطبوع ناشی از لباس های کثیف بعد از هر شستشو اتاق رو کاملا با موارد تمیز ضدعفونی کنید
- در صورت خیس شدن کف لاندری روم حتما خیلی سریع کف اتاق رو خشک کنید
- زمان زیادی لباس های کثیف رو نگه ندارید و در اسرع وقت لباس ها رو بشویید
- برای رفع بوی نامطبوع بهتره از خوشبو کننده ها استفاده کنید.
-برای لاندری روم سیستم تهویه مناسب در نظر بگیرید.
نظرات در مورد لاندری روم چیست