فوت و فن اسباب کشی راحت

Easy steps to prepare to move
ملک فوری شنبه 06 خرداد 1402 ارسال نظر

در این مقاله به شما ترفند هایی برای یک اسباب کشی راحت و ساده را می اموزیم، بهترین روش را برای حمل اسباب و اثاثیه را با توجه به ابعاد و جنس محصول می توانید در این مقاله مطالعه کنید

تبلیغات با قیمت مناسب


انسان جهت تنوع و فرار از تکرار در زندگی روز مره گاه خود را مسیر زندگی را در ریل تغییر مکان و مخل سکونت قرار می دهد. این تغییرات ممکن است از شهری به شهر دیگر و یا در همان شهر مبدا، از خانه ای به خانه ای نو و تازه است. گاهی هم بخاطر شرایط تحصیلی یا کاری ملزم به انجام این کار میشود و شاید اختیاری در کار نباشد. در هرصورت برای جابه جایی باید لوازم و اساسیه خانه خود را نیز از مکان مبدا به خانه جدید انتقال دهد.‌ در بسیاری از مواقع لوازم اسباب کشی شخصی هستند و افراد تحت هیچ شرایطی دوست ندارند ان ها را از دست بدهند و یا آسیب ببیند. گاهی نیز به تغییر اثاثیه می پردازند. ما میخواهیم امروز در کنار هم بررسی کنیم که چطور لوازم و اثاثیه خانه را باید جابه جا کنیم و چه نکات و قوانینی را منظور کنیم تا لوازم خانه ما در طی فرایند اسباب کشی آسیب نبیند.

● فهرست صفحه
دسته بندی لوازم برای اسباب کشی
لوازم جانبی کمک کار در اسباب کشی
فنون درست حمل ونقل اسباب کشی

دسته بندی لوازم برای اسباب کشی

در ابتدای کار می بایست لوازم خانه را دسته بندی نماییم. و طبق دسته بندی آن ها را در پوششی مناسب قرار دهیم. دسته ظروف و لوازم آشپزخانه چون اغلب شکستنی هستند باید در غالب مخصوص و پوششی نرم قرار بگیرند. از طرفی نباید همه باهم روی هم انباشته شوند بلکه می بایست در جعبه های کوچک تر و با تعداد کمتر تقسیم بندی شوند و از فشار حاصل از آنها کم شود. برای دسته بندی لباس ها و رختخواب ها می توان از کاورهای مخصوص به لباس و رختخواب استفاده نمود تا از پارگی آنها در حین اسباب کشی جلوگیری شود. لوازم بزرگی چون یخچال، لباسشویی و لوازمی اینچنین که برقی هستند می بایست با پوششی مناسب درب های آن را محکم بسته و با سلفون های مخصوص روکش کشید. کمدها، دراورو میزهای غذاخوری و لوازم چوبی بخاطر ویژگی حساس بودن چوب می بایست طوری روکش شوند که در معرض آسیب دیدن خطی روی چوب قرار نگیرند.

لوازم جانبی کمک کار در اسباب کشی

امروزه برای امر اسباب کشی کارتن های بسته بندی مخصوصی برای هر دسته از لوازم خانه در بازار موجود است که کار را برای یک نقل و انتقال سالم و بدون صدمه راحت می کند. استفاده از روزنامه ای که سرب و جوهر کمتری داشته باسد. استفاده از کاورهای کاغذی، پلاستیکی و چوبی و.... خیلی از این قبیل موارد که مانع از آسیب دیدگی و موجب نظم بیشتر در اسباب کشی منزل می شود. یک نکته مهم در بسته بندی این است که حتما با یک کاغذ برچسب و یا یک ماژیک بدون اینکه به وسایل آسیبی وارد شود روی هر جعبه نوع وسیله ای که در ان قرار داده ایم را ذکر کنیم. مثلا روی کارتنی که ظروف چینی را داخل آن قرار داده ایم با ماژیک بنویسیم تا در هنگام پیدا کردن وسایل راحت تر بتوانیم آن ها را بیابیم.

فنون درست حمل ونقل اسباب کشی

حال پس از قرار دادن و مهرو موم لوازم نوبت کار اصلی یعنی حمل و نقل می رسد. در حمل و نقل اساسیه باید از ماشینهای بزرگ حمل بار استفاده نموده و نباید جعبه ها و کارتن ها روی هم قرار بگیرند چون ممکن است در اثر فشار زیاد کارتن ها پاره شده و موجب آسیب لوازم شود. در انجام کار نیز از افراد خبره استفاده شود. مراکز مخصوص این کار مانند باربری ها افرادی را در نیروی اجرایی خود دارند که در این امر دقت لازم دارند و آموزش دیده اند‌. بخصوص برای حمل در خانه های آپارتمانی و عبور از راه پله ها این کار با حساسیت بیشتری انجام می شود. همچنین باید بدانیم اول از همه کف پوش ها موکت و فرش ها باید انتقال یابد و در مکان جدید چینش شود سپس لوازم بزرگ چون بوفه ها و کتابخانه، دراور و میز تلوزیون جا گذاری شود. سپس نوبت به لوازم بزرگ آشپزخانه از جمله یخچال، لباسشویی و بوفه های ظروف جابه جا شوند. سپس نوبت به چینش لوازم داخل کابینت ها و کمدها می باشد. اگر همه چیز به ترتیب صورت گیرد و از انتقال جمعی لوازم به مکان جدید جلوگیری شود و همه چیز طبق اصول اسباب کشی رعایت شود در نتیجه در زمان کوتاه با نظم بیشتری هر یک از اسباب خانه در جای خود قرار خواهند گرفت. برای مشاهده انواع دکوراسیون داخلی از صفحه " دکوراسیون داخلی " بازدید نمایید.


 

دیدگاه شما

Captcha

نظرات در مورد فوت و فن اسباب کشی راحت

برچسب ها : دکوراسیون داخلی سمانه یوسفی