انواع پارچه های مبلی را بشناسیم

All kinds of furniture fabrics
ملک فوری چهار شنبه 27 دی 1402 ارسال نظر

از انواع پارچه های مبلی در بازار می توانیم به پارچه مبلی مازراتی، چرم، شانل، پورشه، جاسمین و کتان اشاره نماییم و آگاهی از هر نوع پارچه شما را در انتخاب بهتر راهنمایی می کند.

تبلیغات با قیمت مناسب

مبلمان علاوه بر اینکه یکی از اجزای مهم دکوراسیون داخلی است، نقش بسزایی در زیبایی و جلوه دکوراسیون و همچنین در راحتی و آسایش خانواده دارد. انتخاب اصولی و مناسب پارچه باعث افزایش طول عمر مبلمان شده و از طرف دیگر نظافت آن را راحت‌تر می کند. اگر قصد خرید مبل یا پارچه مبلمان دارید با ملک فوری همراه باشید.

فهرست مطالب:
انواع پارچه های مبلی 
پارچه مبلی مازراتی
پارچه مبلی چرم
پارچه مبلی شانل
پارچه مبلی پورشه
پارچه مبلی جاسمین
پارچه مبلی کتان

انواع پارچه های مبلی

از لحاظ جنس و به طور کلی، می‌توان انواع پارچه های مبلی را به 3 دسته تقسیم کرد و سایر انواع پارچه ها در یکی از این انواع دسته بندی می شوند:

پارچه‌ رومبلی طبیعی (پنبه‌ای، نخی، پشمی، کتان، ابریشم و...)

پارچه مبلی مصنوعی (نایلون، پلی استر و ویسکوز و...)

پارچه رومبلی ترکیبی (ترکیبی از دو مورد بالا می باشد.)در ادامه با اسامی پارچه های مبلی بیشتر آشنا می شویم:

پارچه مبلی مازراتی

پارچه مازراتی تنها در یک مدل کاملا ساده و بدون گل و طرح تولید می شود بافت پارچه مبلی مازراتی در سطح خود دانه‌های کوچک و ریزی دارد که به‌ طور منظم در کنار هم قرار گرفته‌اند. مازراتی از تنوع رنگی بسیار خوبی برخوردار است که برخی از آن‌ ها مانند نسکافه ای، کرم و خاکستری محبوبیت بیشتری دارند. همچنین به دلیل دارا بودن لمینت (آستر) در پشت پارچه، از ضخامت نسبتاً خوبی برخوردار است. این نوع پارچه محاسنی دارد که مورد استقبال قرار گرفته است از جمله ظاهر زیبا و مدرن آن است، نیز چروک نمی شود. اما باید خاطر نشان کرد که با استفاده مداوم دچار ساییدگی می‌شود و نفوذ پذیری بالایی در برابر آب دارد.

پارچه مبلی چرم

شاید بسیاری از شما به دنبال چرم به عنوان پارچه برای مبلمان خود باشید. این پارچه فضا را رسمی‌ تر مشان می دهد و از نوع مصنوعی تا صنعتی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. مبلمان چرمی مناسب برای هر دو سبک دکوراسیون کلاسیک و مدرن می باشد. عدم نفوذ آب یکی از بهترین ویژگی‌ های این پارچه است. عدم ایجاد آلرژی و تمیز کردن مبل چرم با یک دستمال مرطوب هم از نکات مثبت آن است. اما این نوع پارچه در برابر اجسام تیز آسیب پذیر بوده و رنگ روشن آن احتیاج به نگهداری بیشتری دارد، چون سریع‌تر از رنگ تیره آن لک می‌ شود. همچنین می‌توان طیف رنگی محدود و قیمت بالای آن را از معایب آن محسوب کرد.

پارچه مبلی شانل

پارچه شانل بسیار شبیه به پارچه ساتن است با این تفاوت که گل های این پارچه حالت برجسته دارد و به دلیل نرمی خاص دو طرف پارچه و ظاهری مخملی از پارچه های لوکس محسوب شده و مناسب مبلمان استیل و کلاسیک است. پارچه شانل از الیاف طبیعی پنبه و ابریشم تا الیاف مصنوعی نظیر الفین، رازیون و آکرلیک تولید می شود. این پارچه در رنگ‌های متنوعی موجود می باشد، کیفیت بسیار بالایی دارد و به دلیل ظاهر زیبا و جذاب بسیار محبوب است.

پارچه مبلی پورشه

یکی از محبوب ترین و مورد استفاده ترین پارچه های مبلی در بین ایرانی ها این نوع پارچه است که در دو مدل ساده و گلدار موجود است. مدل گلدار معمولا در مبلمان کلاسیک و مدل ساده آن برای هر دو مدل مبلمان راحتی و کلاسیک مورد استفاده است. شاید دلیل اصلی محبوبیت این پارچه تنوع طرح و رنگ بسیار بالای آن باشد. پارچه پورشه در تناژهای متنوع رنگی تولید می‌شود و رنگ‌های گرم و سرد را در طیف وسیعی پوشش می‌دهد که همین امر آن را برای هماهنگی با انواع دکوراسیون داخلی منزل با هر تم رنگی مناسب می‌کند. از مزیت های این پارچه می توان به جنس مخملی و پرزدار آن اشاره کرد که سطحی نرم و لطیف به آن می بخشد. همچنین خواب کمتری نسبت به پارچه های موجود دارد. ضد لک، ضد آب و ضد باکتری و حساسیت بودن آن از دیگر موارد ویژگی های آن است.

پارچه مبلی جاسمین

پارچه جاسمین از خانواده پورشه است و همانند آن بافتی کشباف داشته و یکی از گزینه های ایده آل برای مبلمان راحتی و کلاسیک است. البته با این تفاوت که دارای بافت ریزتر و نرم تر از پورشه است و ضخامت بیشتری نسبت به آن دارد. این نوع پارچه از الیاف پلی استر و همچنین الیاف کتانی تولید می شود. این را باید بانید که این پارچه نیاز به مراقبت بیشتری دارد، همچنین چون دارای خواب است، سایه می اندازد. البته از مزیت های آن می توان به لطافت و نرمی زیاد، مقاومت در برابر نور مستقیم آفتاب و چروک نشدن اشاره کرد.

پارچه مبلی کتان

پارچه مبلی کتان از گیاه کتان تهیه می شود و بسیار به پارچه نخی شباهت دارد. این نوع پارچه مبلی برای هر دو فضای دوستانه و رسمی مناسب است. کتان به طور طبیعی مقاومت بالایی در برابر گرد و خاک دارد و در برابر لک بسیار مقاوم است و به راحتی می توانید آن را شسته و یا با دستمالی مرطوب آن را تمیز کنید. البته باید اذعان کرد که همانند پارچه های نخی بسیار زود چروک می شود و به مرور زمان دچار سایش می گردد، که این یکی از معایب این نوع پارچه مبلی است البته هیچکدام از این معایب مانع از محبوبیت آن نمی شود و همچنان آن را ر صدر یکی از محبوب ترین های پارچه مبلی قرار داده است.

دیدگاه شما

Captcha

نظرات در مورد انواع پارچه های مبلی را بشناسیم

برچسب ها : سمانه یوسفی