روش تفکیک ملک

Division of property
ملک فوری جمعه 22 دی 1402 ارسال نظر

با سلام و احترام خدمت همه شما همراهان همیشگی و گرامی ملک فوری. در این مطلب به روش تفکیک ملک و مراحل مورد نیاز آن می پردازیم. قد داریم درباره چگونگی تفکیک ملک شخصی و قوانین و چارچوب های تفکیک اراضی

تبلیغات با قیمت مناسب

با سلام و احترام خدمت همه شما همراهان همیشگی و گرامی ملک فوری. در این مطلب به روش تفکیک ملک و مراحل مورد نیاز آن می پردازیم. قصد داریم درباره چگونگی تفکیک ملک شخصی و قوانین و چارچوب های تفکیک اراضی دولتی اطلاعائی خدمت شما ارائه کنیم پس با ما همراه باشید. 
تفکیک در اصطلاح حقوقی به معنای تقسیم کردن ملک یا زمین به قطعات متعددی که قانونا مقدور و مجاز باشد.روش انجام تفکیک به شرح زیر می باشد.
اگر متقاضی تفکیک زمین خود هستید باید با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی تقاضای تفکیک را اخذ نمایید . و آن را به ضمیمه نقشه املاک که خودتان موظف به تهیه آن هستید به ثبت محل تسلیم نمایید. تقاضای شما بعد از ثبت در دفتر اندیکاتور جهت ضمیمه شدن به پروند و اقدام به ترتیب به شعبه بایگانی رفته و به یکی از نمایندگان ارجاع می شود. نماینده مذکور بعد از ملاحظه و بررسی تقاضای شما پرونده ثبتی نقشه ارائه شده شما را طی نامه ای جهت تایید و موافقت با تفکیک به شهرداری ارسال می کند. نامه تهیه شده پس از امضاء مسئول اداره و شماره گذاری ان به وسیله دفتر اندیکاتور به همراه نقشه به شهرداری ارسال شده و پرونده تا وصول پاسخ شهرداری به بایگانی منتقل می شود. اگر بعد از دو ماه از تاریخ ارسال نقشه به شهرداری از طرف آن جوابی نرسد با مراجعه و درخواست شما اداره ثبت می تواند رسما عمل تفکیک را انجام دهد. پس از وصول نامه همراه با نقشه به شهرداری مسئول ان را در دفتر اندیکاتور ثبت و تاریخ مراجعه بعدی شما برای عزیمت به محل و انجام عملیات تفکیک را تعیین می کند. پرونده شما تا آن روز به بایگانی منتقل می گردد. در روز مقرر با مراجعه شما پرونده به همراه نماینده و نقشه بردار جهت عزیمت به محل و انجام عمل تفکیک تعیین می گردد.بعد از نقشه برداری بر اساس نقشه تایید شده شهرداری نماینده صورتجلسه تفکیکی را تنظیم و مراتب را به مسئول اداره اطلاع میدهد. مسئول مربوطه نقشه را بررسی و بعد از تایید صورتجلسه را جهت گواهی عدم بازداشت و اخذ هزینه تفکیک به دفتر بازداشتی و حسابداری ارسال می کند. مسئول حسابداری هزینه تفکیک را بر اساس بهای درج شده در برگ ارزیابی محاسبه کرده و قبض مربوطه را صادر میکند. پس از آن باید مبلغ مورد نظر قبض را در بانک ملی واریز کنید. فیش واریزی را به مسئول حسابداری تحویل داده و پس از ضمیمه به پرونده و گواهی وصول پرونده را به مسئول اداره ارجاع می دهد. مسئول پس از بررسی صورتجلسه را امضاء نموده و با پرونده به دفتر اندیکاتور میفرستد. متصدی اندیکاتور پس از درج شماره صورتجلسه را دوباره به دفترخانه درخواست کننده ارسال و در آنجا بایگانی می شود. 

تفکیک املاک مشاعی
قبلا هم گفته شد برای تفکیک املاک مشاعی ابتدا باید ملک مشاعی را افراز نمود و سهم خود از ملک مشاع را جدا نمود و پس از آن به انجام تفکیک ملک خود پرداخت.

دیدگاه شما

Captcha

نظرات در مورد روش تفکیک ملک

برچسب ها : اصطلاحات مشاور املاک محمدرضا کوچکی تفکیک ملک چیست اخرین خبر مشاور املاک ساختمان سازی اصطلاحات حقوقی ملک قوانین خرید و فروش ویلا تفکیک ملک مشاور املاک