تغییر کاربری زمین های زراعی

Change of arable land use
ملک فوری شنبه 12 اسفند 1402 ارسال نظر

با توجه به قانون منع تغییر کاربری، اراضی کشاورزی مصوب سال ۷۴ و اصلاحی بعدی آن به هر دلیلی تغییر اراضی کشاورزی ممنوع است لذا مطالبی را در این باره در اختیارتان قرار میدهیم با ما همراه باشید

تبلیغات با قیمت مناسب

همیشه خرید ویلا و یا آپارتمان در مناطق خوش آب و هوای شمال کشور طرفداران زیادی داشته و دارد و یکی از شیوه های مورد توجه خریداران املاک در این مورد، خرید زمین با هزینه ای به صرفه تر و تغییر کاربری آن برای ساخت و ساز است. پس اولین نکته‌ای که باید به آن دقت شود، مراحل تغییر کاربری زمین کشاورزی به مسکونی است.

فهرست مطالب:
مراحل تغییر کاربری زمین های زراعی
آیا تغییر کاربری اراضی کشاورزی امکان‌پذیر است؟
پروسه رسیدگی به درخواست تغییر کاربری

مراحل تغییر کاربری زمین های زراعی:

برای تغییر کاربری زمین با هر کاربری نیاز به طی مراحل خاصی است که مطمئنا زمان مند و هزینه بر است. البته برای گذراندن این مراحل آگاهی از نحوه انجام این مراحل و مدارک مورد نیاز خود می تواند، هزینه و زمان را به صرفه و کوتاه تر کند. همچنین خطی از قوانین تغییر کاربری می تواند پیگرد قانونی هم به دنبال داشته باشد، بنابراین آگاهی از نحوه تغییر کاربری بسیار حائز اهمیت است. لذا ملک فوری خود را متعهد می داند که جهت رفاه حال مشتریان خود با آگاهی دادن و مشاوره رایگان خدمت گذار شما باشد. می توانید در ادامه با همراهی ما نسبت به این موضوع اطلاعات خود را افزایش دهید.

همچنین بخوانید: زمین با کاربری تاسیساتی یعنی چه؟

آیا تغییر کاربری اراضی کشاورزی امکان‌پذیر است؟

مطمئنا در وهله اول این سوال به ذهن متبادر می شود که آیا اصلا امکان تغییر کاربری وجود دارد؟ باید در جواب این سوال بگوییم که مطابق قانون، تغییر کاربری اراضی مزبور جز در موارد ضروری ممنوع است و در موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و کشاورزی به عهده کمیسیونی است که در آن نمایندگان وزارتخانه های کشاورزی، مسکن و شهرسازی، جهاد سازندگی و سازمان حفاظت محیط زیست و استانداری حضور دارند که در هر استان زیر نظر وزارت کشاورزی تشکیل می شود و تصمیمات این کمیسیون با اکثریت آراء اعضا دارای اعتبار خواهد بود.

همچنین بخوانید: تسطیح اراضی به چه معناست؟

پروسه رسیدگی به درخواست تغییر کاربری

همان طور که اشاره کردیم تغییر کاربری اراضی در روستاها طبق ضوابطی است که وزارت جهاد کشاورزی تعیین می کند و باید درخواست کتبی تغییر کاربری را به انضمام مدارک و اسناد مربوط تحویل دبیرخانه کمیسیونی که در سازمان کشاورزی هر استان مستقر است، ارایه شود. پس در ابتدا متقاضی درخواست خود نسبت به تغییر کاربری زمین کشاورزی را به همراه مدارک مالکیت به جهاد کشاورزی استان خود تحویل می دهد. در مرحله بعد اداره جهاد کشاورزی در خواست تغییر کاربری را بررسی و گزارشی از این درخواست، به همراه مدارک اخذ شده از متقاضی، به مدیریت امور اراضی ارسال می نماید. اعضاء کمیته اراضی استان از زمین مورد نظر بازدید کرده و نظر کارشناسی خود را ارایه داده و مراتب به متقاضی اعلام می شود که اگر درخواست متقاضی مورد پذیرش قرار بگیرد در صورتی که زمین مشمول پرداخت عوارض نباشد مجوز تغییر کاربری زمین برای آن صادر می گردد. ملک فوری با در اختیار داشتن فایل های بسیاری از این نوع زمین ها با کاربری کشاورزی و مزروعی می تواند شما را برای خریدی امن و راحت راهنمایی کند. مشاوران حقوقی این مجموعه با اشراف کامل به پروسه تغییر کاربری و مدارک و اسناد لازم، می توانند زمینی مناسب و مورد پسند شما را از هر نظر معرفی نمایند. شما همچنین می توانید با مراجعه به سایت تخصصی ملک فوری از زمین های مزروعی مناسب جهت ساخت و ساز با امکان تغییر کاربری دیدن فرمایید.

دیدگاه شما

Captcha

نظرات در مورد تغییر کاربری زمین های زراعی

برچسب ها : سمانه یوسفی